Pil ner Pil vänster Pil vänster Pil höger Pil höger Pil ner Stäng Cover Öra Externt Facebook Flagga Google+ Instagram Lista Scenkonstvästernorrland Logo Dans Västernorrland Logo Norrdans Logo Teatervasternorrland Logo Scenkonstvästernorrland Logo Norrdans Logo Film Västernorrland Logo Musik Västernorrland Logo Förstoringsglas Kuvert Meny Meny Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Skrivare Dela Delning Twitter Vimeo YouTube

AB3 och Pepper’s Ghost

En föreställning i två delar, en akt om talet tre och om svårigheten att vara fyra, om vad som omger oss och varför det finns där. En akt om reflektioner, ljus och visuell magi. Med hjälp av ny teknik och antika element.

Succén AB3 av Martin Forsberg är tillbaka. Efter premiären 2009 har AB3 turnerat flitigt i hela landet och på internationella festivaler. Föreställningen med häpnadsväckande uppfinningsrika kostymer och scenografi av Jenny Nordberg är ett föredömligt exempel på en banbrytande koreografi inom dansbranschen och hyllades av både publik och recensenter.

En av de äldsta traditionerna inom scenkonsten är användandet av illusioner för att iscensätta till synes omöjliga bedrifter, liksom effekten Pepper’s Ghost. Magi har charmat och förflyttat publik i århundraden. I föreställningen Pepper’s Ghost samarbetar Fernando Melo med bildkonstnären Yoko Seyama och kombinerar ny teknik och användningen av antika element som speglar, reflektioner, uppdykande och försvinnande, för att ta med publiken på en rytmisk resa i samtida bilder.

Läs mer om AB3 

Läs mer om Pepper’s Ghost

Skolföreställning

Detta evenemang finns som skolföreställning.
Visa information för skolan

Aktuella speldatum

 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Söndag kl 19:00

  Nordanåteatern, Skellefteå

  Köp biljett
  150 kr för vuxna och 90 kr för ungdom/studerande
  Pris: 150 :- Mer info
 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Torsdag 6 april kl 18:00

  Haparanda Folkets Hus, Teatern, Haparanda

  Förköp ordinarie 200:- pensionär 150:-, stud: 50:- Scenpassrabatt: 50 :- Vid dörren: +30:- Förköp: tickster.com samt Folkets Hus, Cathis, Tornedal & Co, Haparanda Stadsbibliotek
  Pris: 230 :- Mer info
 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Torsdag 20 april kl 19:00

  Dieselverkstaden, Nacka

  Köp biljett
  Pris: 180 :-
 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Fredag 21 april kl 19:00

  Dieselverkstaden, Nacka

  Köp biljett
  Pris: 180 :-
 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Torsdag 27 april kl 19:00

  Kulturhuset Glada Hudik, Hudiksvall

 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Lördag 30 september kl 18:00

  Härnösands Teater, Härnösand

 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Onsdag 4 oktober kl 19:00

  Sundsvalls Teater, Sundsvall

 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Tisdag 10 oktober kl 19:00

  NorrlandsOperan, Umeå

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.