Pil ner Pil vänster Pil vänster Pil höger Pil höger Pil ner Stäng Cover Öra Externt Facebook Flagga Google+ Instagram Lista Scenkonstvästernorrland Logo Dans Västernorrland Logo Norrdans Logo Teatervasternorrland Logo Scenkonstvästernorrland Logo Norrdans Logo Film Västernorrland Logo Musik Västernorrland Logo Förstoringsglas Kuvert Meny Meny Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Spela Skrivare Dela Delning Twitter Vimeo YouTube

AB3 och Pepper’s Ghost

En föreställning i två delar, en akt om talet tre och om svårigheten att vara fyra, om vad som omger oss och varför det finns där. En akt om reflektioner, ljus och visuell magi. Med hjälp av ny teknik och antika element.

Succén AB3 av Martin Forsberg är tillbaka. Efter premiären 2009 har AB3 turnerat flitigt i hela landet och på internationella festivaler. Föreställningen med häpnadsväckande uppfinningsrika kostymer och scenografi av Jenny Nordberg är ett föredömligt exempel på en banbrytande koreografi inom dansbranschen och hyllades av både publik och recensenter.

En av de äldsta traditionerna inom scenkonsten är användandet av illusioner för att iscensätta till synes omöjliga bedrifter, liksom effekten Pepper’s Ghost. Magi har charmat och förflyttat publik i århundraden. I föreställningen Pepper’s Ghost samarbetar Fernando Melo med bildkonstnären Yoko Seyama och kombinerar ny teknik och användningen av antika element som speglar, reflektioner, uppdykande och försvinnande, för att ta med publiken på en rytmisk resa i samtida bilder.

Läs mer om AB3 

Läs mer om Pepper’s Ghost

Skolföreställning

Detta evenemang finns som skolföreställning.
Visa information för skolan

Aktuella speldatum

 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Imorgon kl 20:30

  Teatro Eliseo, Rom, Italien

  AB3 - Dancing Partners

 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Lördag 30 september kl 18:00

  Härnösands Teater, Härnösand

 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Onsdag 4 oktober kl 19:00

  Sundsvalls Teater, Sundsvall

 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Tisdag 10 oktober kl 19:00

  NorrlandsOperan, Umeå

 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Måndag 16 oktober kl 19:00

  Gävle Teater, Gävle

  Arrangör: Gävle Teaterförening
 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Torsdag 19 oktober kl 19:00

  Kalix Folkets Hus, Kalix

  Medarrangör: Kalix Teaterförening
 • AB3 och Pepper’s Ghost

  Måndag 23 oktober kl 19:00

  Kulturens Hus, Luleå

  Arrangör: Luleå Teaterförening
comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.