Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

AB3

En föreställning om talet 3 och om svårigheten att vara 4, om vad som omger oss och varför det finns där. Fakta och fantasi, på riktigt och på låtsas, väldigt, väldigt snabbt och oändligt långsamt.

”I mitten står något stort och svart. Hotar, frestar, stretar. En hemlighet som påverkar. Vad är det?”

Verket spänner från det linjära och systematiska till det fladdrande och kaotiska.

Jenny Nordbergs scenografi och dramatiska kostymer i kombination med ett ”vridet” rörelsematerial av Martin Forsberg utmynnar i en visuellt vacker, melankolisk, mystisk och rolig föreställning som utmanar barnens fantasi.

Video

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.