Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

Den Dansande Garderoben

Koreograf Tommy Håkansson blandar friskt och har skapat ett sprudlande färgstarkt dansäventyr. Musiken till föreställningen är skapad av Tomas Elfstadius. I garderoben bland klänningarna, vinterjackorna och de blanka klackskorna hittar vi Ärtan med sina kompisar Citronen, Tomaten och Blåa. Här kan dom bli vad dom vill, göra vad dom vill, så länge ingen kommer och avbryter förstås.

Garderoben är en lekplats för fyra dansare där det händer underliga saker, man åker in och upp och inunder tid och rum, vi möter dracula, snövit och en förtrollad balettsko. Det knakar i golvet, man hamnar i istiden och på den öde mattan. Räddas av en fåtölj och möter en astronaut. En ninja duellerar med en hockeyspelare. Regnoväder och solsken avlöser varann. I garderoben kan vad som helst hända, där får fantasin fritt spelrum.

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.