Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

Gojorna

Gojorna är en sympatisk berättelse om en familj papegojor som arbetat som kringresande varietéartister i åratal. Minnena av gamla tider väcks av en film de ser och nu vill de göra comeback i Paris. Vi får följa Gojornas äventyrsfyllda resa mot Paris och varietéscenen de minns från sin ungdom. Med sin vagn på släp ger de sig av och med käppar, steppskor och enorma vingar tar de sig allt närmare målet för resan.

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.