Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

Never Alone

I ett spel om triangulering med fem, Andrea, Elin, Kristian, Erik och Ján, uttömmer de möjligheterna till sammanträffande. De söker, omfamnar och mobbar i den intima jakten för att vara betraktad, efterlängtad och till och med älskad. Vilken strategi antar de?

I detta spel är de hela tiden uppmärksamma. Alla ompositionerar sig, påminns av sin närvaro och omdefinierar sin plats i detta schackparti av möten.

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.