Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

Norrdans take away

Dans för hemleverans – en upplevelse utanför fönstret!

När människorna inte kan komma till konsten behövs det kreativa lösningar. Samtida dans levereras till personer som är i hemisolering – helt gratis. En ljusglimt i vardagen. Nu uppmanas riskgrupper och närstående i Västernorrland att kontakta Norrdans. 

– Netflix och SVT play i all ära men liveupplevelsen har helt andra krafter. Vi uppmanar därför alla att sprida den här informationen vidare för att vi ska kunna nå ut till dem som verkligen behöver, säger Martin Forsberg, konstnärlig ledare.

Dansupplevelsen består av ett fem minuter långt solo eller duett som förhoppningsvis skänker glädje under lång tid!

Har du en närstående som behöver muntras upp? Skicka dina kontaktuppgifter till takeaway@norrdans.se så hör vi av oss.

 

Alla datum

  • Norrdans take away

Alla datum

  • Norrdans take away

Galleri

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.