Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

Stor och Liten

Med stor nyfikenhet skapar Norrdans för första gången för de allra minsta barnen.

STOR OCH LITEN är ett förtjusande verk som berättar om hur det är att vara tillsammans med någon som är liten eller med någon som är stor, om ovillkorlig kärlek i en trygg och varm miljö, om motsatserna och om sympatin. Koreografin är inspirerad av en bok av Lilli L’Arronge ”Jag stor – du liten”.

Vi har anammat Kulturrådets Bokstartprojekt, en satsning för att stödja små barns språkutveckling. Vi vill främja barnens språkutveckling och kommunikation samt uppmuntra vuxna att läsa, sjunga, rimma och läsa ramsor med barn. Och varför inte också dansa tillsammans!

Koreografen Liza Tegel studerar på New Education for Contemporary Dance (Härnösands Folkhögskola). Liza koreograferar varsamt och med värme. Hon vann Riksfinalen av SKAPA DANS 2016 och har trots sin unga ålder en originell koreografisk röst.

Arrangörsinformation

Yta 4 x 4 meter med normal takhöjd plus plats för publiken runt omkring. Alla underlag accepteras. Barn sitter på en underlägg på golvet. Tillgång till lokalen 1½ timme innan föreställningen. Vi behöver inget eluttag eller mörkläggning

Målgrupp Barn upp till 4 år.

Max antal barn i publik 25

Längd 15 minuter

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.