Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Workshop med Norrdans

Norrdans är ett danskompani med professionella dansare från olika delar av världen. Vi vill tillsammans med er uppleva den samtida dansens möjligheter till uttryck, eget skapande och kreativitet.

Dansworkshopen kan vara inspirerad av en föreställning med Norrdans som ni sett eller kommer att se. Workshopen kan också vara fristående och anpassad efter era önskemål – vårt fokus är dansglädje, rörelsefrihet och kreativitet.

Vi inleder med en uppvärmning och arbetar vidare med rörelse genom rummet och eget skapande. Det stärker samarbetet med och respekten för varandra, samt utvecklar en god kroppsuppfattning och tilltro till den egna fysiska förmågan. Dans och rörelse är hälsofrämjande, viktigt för inlärningen och är en del av måluppfyllelsen inom olika skolämnen som idrott och hälsa.

Vi riktar oss till förskola, grundskola, gymnasium samt fritid och vuxna. Förberedande lärarhandledning finns att tillgå.

Om Norrdans

Norrdans utmanar och hänför genom den samtida dansen och koreografin, dess variationer och format. Ambitionen är att erbjuda en mångfald av upplevelser, locka till insikt, hopp och inspiration.

Norrdans bildades 1995 och har presenterat ett stort antal föreställningar inom samtida dans med speciellt fokus på den unga publiken. En stor del av året lämnar kompaniet hemmascenen i Härnösand för att turnera runt om i Sverige och utomlands. Läs mer här: www.norrdans.se

___________________________________________________________

Vi förhåller oss självklart till Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att dansupplevelsen blir trygg och säkert för alla. 

 

Aktuella speldatum

  • Workshop med Norrdans

Aktuella speldatum

  • Workshop med Norrdans

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.