Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Workshop med Norrdans

Dansupplevelse, rörelseglädje och kreativitet ligger som grund för Norrdans pedagogiska verksamhet.

Norrdans erbjuder workshopar till skola och fritid och förmedlar och utformar dansprojekt t.ex. inom Skapande skola. Vi vänder oss även till gymnasie- och vuxenutbildningar.

Våra workshopar har sin grund i den samtida konstnärliga dansen och är inspirerade av en föreställning som eleverna/deltagarna sett eller kommer att se.  

Med individen i centrum vägleder en av kompaniets dansare, på ett tryggt och inspirerande sätt eleven till att våga uttrycka sig med sin kropp och sina känslor. Vi tar hänsyn till elevens/deltagarens individuella förutsättningar och jobbar med fördel med skolans mål och de estetiska läroprocesserna. Dans och rörelse främjar hälsa och inlärning.

En förberedande lärarhandledning finns att tillgå.

Fakta
Målgrupp: Förskola, åk F – 9, gymnasium, fritid samt vuxna
Antal deltagare: Max 20 eller enligt överenskommelse
Lokal: Gymnastiksal eller liknande
Särskilda krav: Ej betonggolv, musikanläggning

Pris:

Upp till 60 min 1800:- 

Upp till 120 min 2800:- 

Heldag 5000:- 

Samtliga priser är exklusive moms.

Aktuella speldatum

  • Workshop med Norrdans

Aktuella speldatum

  • Workshop med Norrdans

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.