Norrdans dansare i närbild med blommor tejpade i ansiktet. Norrdans dansare i närbild med blommor tejpade i ansiktet. Norrdans dansare i närbild med blommor tejpade i ansiktet.

Samarbeten

Partners

Våra partners är våra lungor. Tillsammans skapar vi möjligheten att erbjuda en mångfald av upplevelser för medborgarna.

NMD

Norrlands nätverk för musikteater och dans har till uppgift att se till att alla medborgare i Norrland har tillgång till samtida dans, opera och musikteater. Genom att tillhandahålla turnémedel är nätverket ovärderligt. Det hjälper oss att ge konstupplevelser till varje hörn av vår stora och underbara region. NMD gör det möjligt för Norrdans att presentera internationell samtida dans i Undrom, Lycksele och Strömsund och ta hyllade operaföreställningar till Kramfors, Kiruna och Skellefteå.

Internationella turnéer och samarbeten

Dans är underbart fritt. Obegränsat från språkliga hinder och regionala, till och med, nationella gränser. Norrdans turnerar ofta nationellt såväl som utomlands, i egenskap av konstnärliga ambassadörer för vår region. Vi har också en stark tradition att bjuda in kreatörer och konstnärliga team i världsklass till Norrland. Där skapar vi sedan innovativa och kulturella samarbeten.

 

För nationella och internationella gästspel kontakta våra agenter Johnson & Bergsmark. contact@johnsonbergsmark.com