Barn på samtida dansworkshop med Norrdans i skogen Barn på samtida dansworkshop med Norrdans i skogen Barn på samtida dansworkshop med Norrdans i skogen

Samarbeten

Pedagogisk verksamhet

Alla kan lära av sin kropp! Vi driver ett brett utbud av pedagogiska aktiviteter som introducerar barn, ungdomar och vuxna till dans och rörelse. Det här är vanligtvis informella workshops som på något sätt är förankrade i våra nuvarande produktioner.

Har du funderingar och frågor? Kontakta oss gärna så delar vi med oss av vår erfarenhet och kunskap om detta. Vi skräddarsyr gärna också program för just dina önskemål.

Dansworkshopen kan vara inspirerad av en föreställning med Norrdans som ni sett eller kommer att se. Workshopen kan också vara fristående och anpassad efter era önskemål – vårt fokus är dansglädje, rörelsefrihet och kreativitet.

Vi inleder med en uppvärmning och arbetar vidare med rörelse genom rummet och eget skapande. Det stärker samarbetet med och respekten för varandra, samt utvecklar en god kroppsuppfattning och tilltro till den egna fysiska förmågan. Dans och rörelse är hälsofrämjande, viktigt för inlärningen och är en del av måluppfyllelsen inom olika skolämnen som idrott och hälsa.

Vi riktar oss till förskola, grundskola, gymnasium samt fritid och vuxna. 

Antal publik/deltagare: ca 20 st

Lokal: Gymnastiksal eller liknande

Upp till 60 min: 2000 kr exkl. moms

65-120 min: 3000 kr exkl. moms

Heldag: 5000 kr exkl. moms

Särskilda önskemål: Ej betonggolv, musikanläggning, viktigt att lokalen är städad och tom.

jojjo.se hittar du info om aktuella föreställningar, workshops och lärarhandledningar. 

Bild på Kristina Gillström (she/her)

Kristina Gillström (she/her)

Turnéläggare

Telefon: 070-237 52 44 Skicka e-post till: Kristina Gillström (she/her)