Barn på samtida dansworkshop med Norrdans Barn på samtida dansworkshop med Norrdans Barn på samtida dansworkshop med Norrdans

Samarbeten

Pedagogisk verksamhet

Alla kan lära av sin kropp! Vi driver ett brett utbud av pedagogiska aktiviteter som introducerar barn, ungdomar och vuxna till dans och rörelse. Det här är vanligtvis informella workshops som på något sätt är förankrade i våra nuvarande produktioner.

Har du funderingar och frågor? Kontakta oss gärna så delar vi med oss av vår erfarenhet och kunskap om detta. Vi skräddarsyr gärna också program för just dina önskemål.

Dansworkshopen kan vara inspirerad av en föreställning med Norrdans som ni sett eller kommer att se. Workshopen kan också vara fristående och anpassad efter era önskemål – vårt fokus är dansglädje, rörelsefrihet och kreativitet.

Vi inleder med en uppvärmning och arbetar vidare med rörelse genom rummet och eget skapande. Det stärker samarbetet med och respekten för varandra, samt utvecklar en god kroppsuppfattning och tilltro till den egna fysiska förmågan. Dans och rörelse är hälsofrämjande, viktigt för inlärningen och är en del av måluppfyllelsen inom olika skolämnen som idrott och hälsa.

Vi riktar oss till förskola, grundskola, gymnasium samt fritid och vuxna. 

Antal publik/deltagare: ca 20 st

Lokal: Gymnastiksal eller liknande

Särskilda önskemål: Ej betonggolv, musikanläggning, viktigt att lokalen är städad och tom.

På jojjo.se hittar du aktuella föreställningar, workshops och lärarhandledningar. 

Föreställningar läsåret 24/25

Glimt
Crowds & Power
Shoegaze

Workshopar

Workshop med Norrdans
Studiebesök hos Norrdans

Jenny Lundmark 
Dansutvecklare Norrdans
Skicka ett mail till Jenny.

Kristina Gillström
Turnéläggare Norrdans
Skicka ett mail till Kristina.