Fysiskt intro – Shoegaze

Kostnadsfritt men biljett till Shoegaze krävs

Få en inblick i dansens värld och lär känna dansverket Shoegaze innan föreställningen!

Genom att besöka vår fysiska introduktion får du möjlighet att lära känna dansverket på en djupare nivå. Tillfället ger dig en inblick i dansens värld där du får testa på rörelser och vara med på en kreativ resa.

Den fysiska introduktionen hålls av repetitör Helena Lundqvist, som kommer att guida deltagarna genom den fysiska världen som föreställning tar avstamp i. Det blir en djupdykning i det rörelsespråk som publiken kommer att se, uppleva och känna från åskådarplats.

Obs! Introduktionen är kostnadsfri men det krävs biljett till föreställningen för att anmäla sig. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Läs mer om Shoegaze.

Inget ombyte krävs, kom i dina vanliga kläder. Bra att veta är att vi kommer ta av oss skorna.

Du behöver ingen tidigare danserfarenhet, det räcker att du är nyfiken och vill veta mer! Den fysiska introduktionen anpassas efter deltagarnas förmåga.

Helena Lundqvist arbetar som repetitiör på Norrdans. I den rollen har hon assisterat koreografen Kristine Ryg Helgebostad och ensemblen genom hela repetitions-processen av Shoegaze.

Med sin långa erfarenhet som dansare och pedagog uppmuntrar Helena alla att delta:

"Du behöver inte ha någon erfarenhet av dans eller av att dansa för att delta i den fysiska introduktionen. Kom det blir kul! Ta chansen att komma in bakom (den fysiska) kulissen av en dansföreställning."

Biljetter

Fysiskt intro – Shoegaze

lördag 19 oktober, 15:10

Studioscenen, Norrlandsoperan, Umeå

Läs mer

lördag 19 oktober, 15:10

Symbols